SubjectsSubjects(version: 945)
Course, academic year 2023/2024
   Login via CAS
Practice III (Food Technologies) - CNT031P2
Title: Praxe III (potravinářské technologie)
Guaranteed by: Department of Hygiene 3FM CU (12-HYG)
Faculty: Third Faculty of Medicine
Actual: from 2022
Semester: winter
Points: 2
E-Credits: 2
Examination process: winter s.:
Hours per week, examination: winter s.:0/40, C [HT]
Capacity: unknown / unknown (25)
Min. number of students: unlimited
4EU+: no
Virtual mobility / capacity: no
Key competences:  
State of the course: taught
Language: Czech
Teaching methods: full-time
Teaching methods: full-time
Level:  
Guarantor: doc. MUDr. Jolana Rambousková, CSc.
Examination dates   Schedule   
Annotation - Czech
Last update: doc. MUDr. Jolana Rambousková, CSc. (20.09.2023)
Odborná praxe ve výukovém centru zpracování zemědělských produktů (Potravinářský pavilon ČZU, Praha, Suchdol): Zpracování masa Zpracování mléka a výroba mléčných výrobků Pekárna Sladovna a pivovar Senzorické hodnocení potravin Požadavky k praxi naleznete u předmětu ve Výuce!
Course completion requirements - Czech
Last update: doc. MUDr. Jolana Rambousková, CSc. (20.09.2023)

Je požadována aktivní účast po celou dobu trvání studijní praxe. Pro získání zápočtu musíte splnit povinnou docházku, a to s účastí minimálně 80 %. Každá nepřítomnost musí být doložena potvrzením lékaře. Za úspěšné absolvování praxe Vám bude udělen zápočet. V případě, že budete mít absenci větší než 80 % nebo nedoložíte potvrzení od lékaře, praxe Vám nebude uznána a budete si ji muset nahradit v plné výši v náhradním určeném termínu.

Literature - Czech
Last update: doc. MUDr. Jolana Rambousková, CSc. (20.09.2023)

Kadlec, P., Melzoch, K., Voldřich, M. a kol. 2009. Technologie potravin. Co byste měli vědět o výrobě potravin?, KEY Publishing s.r.o., 536 s., ISBN 978-80-7418-051-4
Dostálová, J., Kadlec, P. 2014. Technologie potravin. Potravinářské zbožíznalství, KEY Publishing s.r.o., 426 s., ISBN 978-80-7418-208-2

Course completion requirements - Czech
Last update: doc. MUDr. Jolana Rambousková, CSc. (20.09.2023)

Je požadována aktivní účast po celou dobu trvání studijní praxe. Pro získání zápočtu musíte splnit povinnou docházku, a to s účastí minimálně 80 %. Každá nepřítomnost musí být doložena potvrzením lékaře. Za úspěšné absolvování praxe Vám bude udělen zápočet. V případě, že budete mít absenci větší než 80 % nebo nedoložíte potvrzení od lékaře, praxe Vám nebude uznána a budete si ji muset nahradit v plné výši v náhradním určeném termínu.

 
Charles University | Information system of Charles University | http://www.cuni.cz/UKEN-329.html