SubjectsSubjects(version: 945)
Course, academic year 2023/2024
   Login via CAS
Food Pests - CCOCB0070
Title: Škůdci v potravinách
Guaranteed by: Department of Hygiene 3FM CU (12-HYG)
Faculty: Third Faculty of Medicine
Actual: from 2020
Semester: winter
Points: 2
E-Credits: 2
Examination process: winter s.:
Hours per week, examination: winter s.:0/15, C [HS]
Capacity: unknown / unknown (25)
Min. number of students: 2
4EU+: no
Virtual mobility / capacity: no
Key competences:  
State of the course: taught
Language: Czech
Teaching methods: full-time
Teaching methods: full-time
Level:  
Note: course can be enrolled in outside the study plan
Guarantor: RNDr. Sylva Rödlová, Ph.D.
doc. RNDr. Pavel Rödl, CSc.
Comes under: BNUT-PVK-2 (ZÁPIS)
Examination dates   Schedule   
Annotation - Czech
Last update: Bc. Kateřina Maternová (18.05.2020)
Předmět podává přehled potravinových škůdců (bezobratlých i obratlovců) z hlediska přenosu možných infekčních onemocnění, znehodnocení potravin i ekologie těchto organismů. Jsou definovány základní pojmy DDD, přehled prostředků a metod ochrany se zřetelem na potravinářské provozy. Dále jsou uvedeny legislativní normy a informační zdroje, uvádějící aktuálně platné seznamy povolených přípravků.
Course completion requirements - Czech
Last update: Bc. Kateřina Maternová (18.05.2020)

test

Course completion requirements - Czech
Last update: Bc. Kateřina Maternová (18.05.2020)

test

 
Charles University | Information system of Charles University | http://www.cuni.cz/UKEN-329.html