|
|
|
||
Last update: TAJ (15.02.2007)
Povinná: 1. CLARKOVÁ, A. Sportovní výživa. Praha : Grada, 2000, 272 s. ISBN 80-247-9047-5 2. DLOUHÁ, R. Výživa: přehled základní problematiky. Praha : Karolinum, 1999. 3. ISBN 80-7184-757-7 4. FOŘT, P. Výživa nejen pro kulturisty. Pardubice: Svět kulturistiky 1998.
Doporučená: 1. AGERBO, P. Vitamíny a minerály. Praha : Ferrosan AIS, 1997, 146 s. ISBN 80-7169-489- 2. BENDER, DA. Introduction to nutrition and metabolism. 3rd ed. New York : Taylor & Francis Inc., 2002, 450 s. ISBN 0-415-25789-0. 3. DOUBRAVOVÁ, J. Kalorie a tuky. Praha : Ikar, 2000, 79 s. ISBN 80-7202-599-6 4. DUDEK, SG. Nutrition Handbook for Nursing Practice. Philadelphia : Lippincott. Raven Publishers, 1997. ISBN 0-397-55364-1 5. FOŘT, P. Výživa a sport. Praha : Olympia, 1990, 141 s. ISBN 80-70-33-026-0 6. FOŘT, P. Obezitě odzvoněno. Praha : Ikar, 2001, 126 s. ISBN 80-7202-930-4 7. PENNINGTON, JAT. Bowes and Church´s Food Values of Portions Commonly Used. 17th ed. Philadelphia : Lippincott-Raven Publishers, 1998. ISBN 0-397-55435-4 8. SIZER, FS., WHITNEY, EN. Nutrition, concepts and controversies. Belmont : Wadsworth/Thomson learning, 2003, 578 s. ISBN 0534-57799-7 9. ZADÁK, Z. Výživa v intenzivní péči. 2002. ISBN 80-247-0320-3. 10. Vědecké časopisy.
|