|
|
|
||
Last update: Ing. Bc. Alena Váchová, Ph.D. (17.07.2015)
|
|
||
Last update: Ing. Bc. Alena Váchová, Ph.D. (17.07.2015)
The aim of the course is to inform students about the possibilities of promoting health through proper nutrition and eating and the role of schools in the process concerning development of the health awareness. |
|
||
Last update: Ing. Bc. Alena Váchová, Ph.D. (28.10.2019)
HOLČÍK, J. Zdravotní gramotnost a její role v péči o zdraví. Brno : MSD, 2009. ISBN 978-80-7392-089-0. MARÁDOVÁ, E. Školní vzdělávací program. Výchova ke zdraví. Praha : Fortuna, 2006. MZ ČR, WHO. Zdraví 21 - zdraví do 21. století. Praha : 2001. 147 s. ISBN 80-85047-49-5. Rámcový vzdělávací program pro základní vzdělávání. Praha : MŠMT, 2009. PÁNEK, J.;POKORNÝ J.; DOSTÁLOVÁ J. Základy výživy a výživová politika. VŠCHT Praha, 2007. ISBN: 978-80-7080-468-1. DOSTÁLOVÁ J.; KADLEC P. Potravinářské zbožíznalství. Key publishing, 2014. ISBN: 978-80-7418-208-2. |
|
||
Last update: Ing. Bc. Alena Váchová, Ph.D. (28.10.2019)
Credit requirements: elaboration of work on a pre-assigned topic and submission in a pre-arranged date. |
|
||
Last update: Ing. Bc. Alena Váchová, Ph.D. (17.07.2015)
|