|
|
|
||
Last update: Ing. Bc. Alena Váchová, Ph.D. (31.05.2015)
|
|
||
Last update: Ing. Bc. Alena Váchová, Ph.D. (31.05.2015)
The aim of the course is the practical application of acquired knowledge in the field of nutrition and further deepen the knowledge of nutrition and alimentation. |
|
||
Last update: Ing. Bc. Alena Váchová, Ph.D. (28.10.2019)
FRAŇKOVÁ, S.; DVOŘÁKOVÁ-JANŮ, V. Psychologie výživy a sociální aspekty jídla. Praha : UK, 2003. 256 s. ISBN 80-246-0548-1 PÁNEK, J.;POKORNÝ J.; DOSTÁLOVÁ J. Základy výživy a výživová politika. VŠCHT Praha, 2007. ISBN: 978-80-7080-468-1 DOSTÁLOVÁ J.; KADLEC P. a kol. Technologie potravin: Potravinářské zbožíznalství. Nakladatelství KEY Publishing, s. r. o., Ostrava, 2014, 1. vydání. ISBN 978-80-7418-208-2 MARÁDOVÁ, Eva. Výživa a hygiena ve stravovacích službách. 2. vyd. Praha : VŠH, 2007. 196 s. ISBN 978-80-86578-69-9 VELÍŠEK, J. Chemie potravin I. - III. Tábor : OSSIS, 1999. ISBN 80-902391-5-3 FRAŇKOVÁ, S.; DVOŘÁKOVÁ-JANŮ, V. Psychologie výživy a sociální aspekty jídla. Praha : UK, 2003. 256 s. ISBN 80-246-0548-1 KRCH, F. D. aj. Poruchy příjmu potravy. Praha : Grada, 1999. ISBN 80-7169-627-7 |
|
||
Last update: Ing. Bc. Alena Váchová, Ph.D. (28.10.2019)
A condition for the credit is the development and timely submission of semester work on given topic. |
|
||
Last update: Ing. Bc. Alena Váchová, Ph.D. (04.10.2016)
1. The role of nutrition in the prevention of disease. 2. Penetration of contaminants into the food chain. 3. New trends in food preparation. 4. Alternative nutrition. 5. Sensory evaluation of foods - creating forms for sensory evaluation of food. |