Plants and Nutrition - O02317078
|
|
|
||
Předmět rozvíjí znalosti studentů v oblasti využívání rostlinných zdrojů pro potravinářské účely. Studenti se seznamují se současnými trendy ve šlechtění a využívání rostlin určených pro výživu lidí. Last update: MARADOVA (17.02.2006)
|
|
||
DYTRTOVÁ, R. a VODÁKOVÁ, J. Praktické činnosti III. Praha: UK - PedF, 1999. ISBN 80-86039-89-7. POSPÍŠIL, F. a HRACHOVÁ, B. Užitkové rostliny jižních zemí. Praha: Akademia, 1989. PEKÁRKOVÁ, E. Pěstujeme zdravou zeleninu. Praha: SNTL, 1992. POSPÍŠIL, F. a HRACHOVÁ, B. Užitkové rostliny jižních zemí. Praha: Akademia, 1989. VODÁKOVÁ, J. aj. Pěstitelské práce. Praha: SPN, 1990. Last update: MARADOVA (17.02.2006)
|
|
||
Obsah kurzu:
Požadavky k zápočtu:
Last update: MARADOVA (17.02.2006)
|