|
|
|
||
Last update: Ing. Bc. Alena Váchová, Ph.D. (17.07.2015)
|
|
||
Last update: Ing. Bc. Alena Váchová, Ph.D. (17.07.2015)
The aim is to provide information about the influence of nutrition, different diets, treatment and storage of food on human health and educational methods concerning good nutrition. |
|
||
Last update: Ing. Bc. Alena Váchová, Ph.D. (28.10.2019)
PÁNEK, J.;POKORNÝ J.; DOSTÁLOVÁ J. Základy výživy a výživová politika. VŠCHT Praha, 2007. ISBN: 978-80-7080-468-1 MARÁDOVÁ, E. Výživa a hygiena ve stravovacích službách. 2. vyd. Praha : VŠH, 2007. 196 s. ISBN 978-80-86578-69-9 VELÍŠEK, J. Chemie potravin I. - III. Tábor : OSSIS, 1999. ISBN 80-902391-5-3 KLIMEŠOVÁ, I.; STELZER, J. Fyziologie výživy. 1. Vyd. Olomouc : Univerzita Palackého v Olomouci, 2013. ISBN 978-80-244-3280-9 PETROVÁ, J.; ŠMÍDOVÁ, S. Základy výživy pro stravovací provozy : školní stravování, výživové normy (spotřební koš), dietní stravování ve školní jídelně, zásady správné výživy, výživa dětí, dospívajících, sportujících dětí a adolescentů, seniorů. 1. Vyd. Plzeň : Jídelny.cz, 2014. ISBN 978-80-905557-0-9 SEDLÁČKOVÁ, H.; OTOUPAL, P. Technologie přípravy pokrmů. Fortuna, 2010. ISBN: 80-7168-912-2. |
|
||
Last update: Ing. Bc. Alena Váchová, Ph.D. (28.10.2019)
Successful completion of credit test (min. 75 %). The student can obtain credits, take advantage of three attempts, one ordinary and two corrective. |
|
||
Last update: Ing. Bc. Alena Váchová, Ph.D. (17.07.2015)
|