CommitteesCommittees(version: 248)
   Login via CAS
Committee Ph.D. - Komise pro státní zkoušky - vnitřní nemoci (D-VN) - [22503]
Ph.D. - Komise pro státní zkoušky - vnitřní nemoci
Komise pro státní doktorské zkoušky a obhajoby disertačních prací [state final examination] (SZZ-PHD)
Faculty of Medicine in Pilsen
Department of science and research (14-260)
  According to the faculty settings public    
List of subcommittees 
export to excel
MembersFunctionOrderValid sinceValid until
prof. MUDr. Jan Filipovský, CSc. [09371] Chairman 6    
prof. MUDr. Martin Matějovič, Ph.D. [09369] Chairman 4    
prof. MUDr. Otto Mayer, CSc. [09627] Chairman 2    
prof. MUDr. Ondřej Topolčan, CSc. [09377] Chairman 1    
prof. MUDr. Jindřich Fínek, Ph.D. [09670] Members 10    
prof. doc. RNDr. Richard Hampl, CSc., DrSc. [26723] Members 3    
prof. MUDr. Sylvie Opatrná, Ph.D. [09603] Members 11    
prof. MUDr. Miloš Pešek, CSc. [09382] Members 9    
prof. MUDr. Richard Rokyta, Ph.D. [09477] Members 12    
prof. MUDr. Hana Rosolová, DrSc. [09375] Members 8    
prof. MUDr. Zdeněk Rušavý, Ph.D. [09602] Members 7    
prof. MUDr. Karel Vondra, DrSc. [26366] Members 5    
Charles University | Information system of Charles University |