CommitteesCommittees(version: 257)
Committee Ph.D. - Komise pro státní zkoušky - vnitřní nemoci (D-VN) - [22503]
Ph.D. - Komise pro státní zkoušky - vnitřní nemoci
Komise pro státní doktorské zkoušky a obhajoby disertačních prací [state final examination] (SZZ-PHD)
Faculty of Medicine in Pilsen
Department of science and research (14-260)
  According to the faculty settings public    
List of subcommittees 
export to excel
MembersFunctionOrderValid sinceValid until
[09371] prof. MUDr. Jan Filipovský, CSc. Chairman 6    
[09369] prof. MUDr. Martin Matějovič, Ph.D. Chairman 4    
[09627] prof. MUDr. Otto Mayer, CSc. Chairman 2    
[09377] prof. MUDr. Ondřej Topolčan, CSc. Chairman 1    
[09670] prof. MUDr. Jindřich Fínek, Ph.D. Members 10    
[26723] prof. doc. RNDr. Richard Hampl, CSc., DrSc. Members 3    
[09603] prof. MUDr. Sylvie Opatrná, Ph.D. Members 11    
[09382] prof. MUDr. Miloš Pešek, CSc. Members 9    
[09477] prof. MUDr. Richard Rokyta, Ph.D. Members 12    
[09375] prof. MUDr. Hana Rosolová, DrSc. Members 8    
[09602] prof. MUDr. Zdeněk Rušavý, Ph.D. Members 7    
[26366] prof. MUDr. Karel Vondra, DrSc. Members 5    
Charles University | Information system of Charles University |