CommitteesCommittees(version: 247)
   Login via CAS
Committee Ph.D. - Komise pro státní zkoušky - fyziologie (D-Fyz) - [22400]
Ph.D. - Komise pro státní zkoušky - fyziologie
Komise pro státní doktorské zkoušky a obhajoby disertačních prací [state final examination] (SZZ-PHD)
Faculty of Medicine in Pilsen
Department of science and research (14-260)
  According to the faculty settings public    
List of subcommittees 
export to excel
MembersFunctionOrderValid sinceValid until
doc. MUDr. Jan Cendelín, Ph.D. [09282] Chairman 1    
prof. MUDr. Milan Štengl, Ph.D. [09265] Chairman 3    
doc. MUDr. František Vožeh, CSc. [09290] Chairman 2    
MUDr. Jan Barcal, Ph.D. [09269] Members 9    
doc. Ing. Luděk Hynčík, Ph.D. [47225] Members 10    
MUDr. Karel Ježek, Ph.D. [09631] Members 7    
doc. MUDr. Jitka Kuncová, Ph.D. [09644] Members 8    
doc. MUDr. Jan Mareš, CSc. [01501] Members 6    
prof. MUDr. Jaroslav Pokorný, DrSc. [03248] Members 5    
doc. MUDr. Pavel Pučelík, CSc. [09648] Members 4    
Charles University | Information system of Charles University |