CommitteesCommittees(version: 252)
   Login via CAS
Committee Ph.D. - Komise pro státní zkoušky - patologie (D-Pat) - [11679]
Ph.D. - Komise pro státní zkoušky - patologie
Komise pro státní doktorské zkoušky a obhajoby disertačních prací [state final examination] (SZZ-PHD)
Faculty of Medicine in Pilsen
Department of science and research (14-260)
Pathology (D4PA5145)
  According to the faculty settings public    
List of subcommittees 
export to excel
MembersFunctionOrderValid sinceValid until
[09281] prof. MUDr. Ondřej Hes, Ph.D. Chairman 3    
[09481] prof. MUDr. Michal Michal Chairman 2    
[09483] prof. MUDr. Alena Skálová, CSc. Chairman 1    
[09537] prof. MUDr. Ludmila Boudová, Ph.D. Members 6    
[09553] doc. MUDr. Ondřej Daum, Ph.D. Members 4    
[03296] prof. MUDr. Jaroslava Dušková, CSc. Members 7    
[33840] MUDr. Zbyněk Halbhuber, Ph.D. Members 12    
[09559] prof. MUDr. Dmitry Kazakov, CSc. Members 5    
[56500] prof. MUDr. Jan Laco, Ph.D. Members 8    
[01151] prof. MUDr. Václav Mandys, CSc. Members 9    
[09557] RNDr. Mgr. Radek Šíma, Ph.D. Members 13    
[01296] doc. MUDr. Zdeňka Vernerová, CSc. Members 10    
[06842] prof. MUDr. Josef Zámečník, Ph.D. Members 11    
Charles University | Information system of Charles University |