Stanovení L-tryptofanu v potravinových doplňcích metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Thesis title in Czech: |
Stanovení L-tryptofanu v potravinových doplňcích metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie |
Thesis title in English: |
Determination of L-tryptophan in food supplements in high performace liquid chromatography |
Key words: |
L-tryptofan, HPLC, potravinový doplněk, mix-mód chromatografie, validační parametry |
English key words: |
L-tryptophan, HPLC, food supplement, mixed-mode chromatography, validation parameters |
Academic year of topic announcement: |
2020/2021 |
Thesis type: |
Bachelor's thesis |
Thesis language: |
čeština |
Department: |
Department of Physical and Macromolecular Chemistry (31-260) |
Supervisor: |
doc. RNDr. Květa Kalíková, Ph.D. |
Author: |
hidden - assigned by the advisor |
Date of registration: |
20.01.2021 |
Date of assignment: |
26.01.2021 |
Date of electronic submission: | 25.08.2022 |
---|
Date of proceeded defence: |
12.09.2022 |
Opponents: |
RNDr. Anna Kubíčková, Ph.D. |
|
|
|
|
|
|
Advisors: |
Mgr. Zuzana Vosáhlová |
|
|
|
|
Preliminary scope of work |
Optimalizace chromatografických podmínek pro stanovení L-tryptofanu. Výběr vhodné stacionární fáze, složení mobilní fáze a teploty. |