Thesis (Selection of subject)Thesis (Selection of subject)(version: 368)
Thesis details
   Login via CAS
Stanovení L-tryptofanu v potravinových doplňcích metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Thesis title in Czech: Stanovení L-tryptofanu v potravinových doplňcích metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Thesis title in English: Determination of L-tryptophan in food supplements in high performace liquid chromatography
Key words: L-tryptofan, HPLC, potravinový doplněk, mix-mód chromatografie, validační parametry
English key words: L-tryptophan, HPLC, food supplement, mixed-mode chromatography, validation parameters
Academic year of topic announcement: 2020/2021
Thesis type: Bachelor's thesis
Thesis language: čeština
Department: Department of Physical and Macromolecular Chemistry (31-260)
Supervisor: doc. RNDr. Květa Kalíková, Ph.D.
Author: hidden - assigned by the advisor
Date of registration: 20.01.2021
Date of assignment: 26.01.2021
Date of electronic submission:25.08.2022
Date of proceeded defence: 12.09.2022
Opponents: RNDr. Anna Kubíčková, Ph.D.
 
 
 
Advisors: Mgr. Zuzana Vosáhlová
Preliminary scope of work
Optimalizace chromatografických podmínek pro stanovení L-tryptofanu. Výběr vhodné stacionární fáze, složení mobilní fáze a teploty.
 
Charles University | Information system of Charles University | http://www.cuni.cz/UKEN-329.html