Biochemické parametry vína a jejich změny během stárnutí
Thesis title in Czech: |
Biochemické parametry vína a jejich změny během stárnutí |
Thesis title in English: |
The biochemical parameters of wine and their changes during ageing |
Key words: |
alkoholové kvašení, chemické složení hroznů, jablečno-mléčná fermentace, oxidace, stárnutí vína |
English key words: |
fermentation, chemical content of grapes, malo-lactic fermentation, oxidation, wine ageing |
Academic year of topic announcement: |
2010/2011 |
Thesis type: |
Bachelor's thesis |
Thesis language: |
čeština |
Department: |
Department of Biochemistry (31-250) |
Supervisor: |
prof. RNDr. Jiří Hudeček, CSc. |
Author: |
hidden - assigned by the advisor |
Date of registration: |
22.10.2010 |
Date of assignment: |
17.01.2011 |
Date of electronic submission: | 02.06.2011 |
---|
Date of proceeded defence: |
15.06.2011 |
Opponents: |
prof. RNDr. Petr Hodek, CSc. |
|
|
|
|
|
|
Preliminary scope of work |
Přehled literatury věnované biochemické charakterizaci vína a změnám vybraných charakteristik během jeho stárnutí. |