Thesis (Selection of subject)Thesis (Selection of subject)(version: 368)
Thesis details
   Login via CAS
Biochemické parametry vína a jejich změny během stárnutí
Thesis title in Czech: Biochemické parametry vína a jejich změny během stárnutí
Thesis title in English: The biochemical parameters of wine and their changes during ageing
Key words: alkoholové kvašení, chemické složení hroznů, jablečno-mléčná fermentace, oxidace, stárnutí vína
English key words: fermentation, chemical content of grapes, malo-lactic fermentation, oxidation, wine ageing
Academic year of topic announcement: 2010/2011
Thesis type: Bachelor's thesis
Thesis language: čeština
Department: Department of Biochemistry (31-250)
Supervisor: prof. RNDr. Jiří Hudeček, CSc.
Author: hidden - assigned by the advisor
Date of registration: 22.10.2010
Date of assignment: 17.01.2011
Date of electronic submission:02.06.2011
Date of proceeded defence: 15.06.2011
Opponents: prof. RNDr. Petr Hodek, CSc.
 
 
 
Preliminary scope of work
Přehled literatury věnované biochemické charakterizaci vína a změnám vybraných charakteristik během jeho stárnutí.
 
Charles University | Information system of Charles University | http://www.cuni.cz/UKEN-329.html