Význam přírodních antinutričních a toxických látek v potravinách
Thesis title in Czech: | Význam přírodních antinutričních a toxických látek v potravinách |
---|---|
Thesis title in English: | Importance of natural antinutritional and toxic substances in food |
Key words: | složky stravy, antinutriční látky, toxické látky, zdraví |
English key words: | diet components, antinutritional substances, toxic substances, health |
Academic year of topic announcement: | 2018/2019 |
Thesis type: | Bachelor's thesis |
Thesis language: | čeština |
Department: | Biomedicínská laboratoř (51-500500) |
Supervisor: | Mgr. Ivana Kinkorová, Ph.D. |
Author: | hidden![]() |
Date of registration: | 26.06.2019 |
Date of assignment: | 26.06.2019 |
Date and time of defence: | 03.09.2020 10:30 |
Venue of defence: | FTVS UK, José Martího 269/31, Praha 6, LE2-5, E216A, Biomedicínská laboratoř |
Date of electronic submission: | 15.07.2020 |
Date of submission of printed version: | 15.07.2020 |
Date of proceeded defence: | 03.09.2020 |
Opponents: | doc. Mgr. Michal Šteffl, Ph.D. |