Thesis (Selection of subject)Thesis (Selection of subject)(version: 385)
Thesis details
   Login via CAS
Význam přírodních antinutričních a toxických látek v potravinách
Thesis title in Czech: Význam přírodních antinutričních a toxických látek v potravinách
Thesis title in English: Importance of natural antinutritional and toxic substances in food
Key words: složky stravy, antinutriční látky, toxické látky, zdraví
English key words: diet components, antinutritional substances, toxic substances, health
Academic year of topic announcement: 2018/2019
Thesis type: Bachelor's thesis
Thesis language: čeština
Department: Biomedicínská laboratoř (51-500500)
Supervisor: Mgr. Ivana Kinkorová, Ph.D.
Author: hidden - assigned by the advisor
Date of registration: 26.06.2019
Date of assignment: 26.06.2019
Date and time of defence: 03.09.2020 10:30
Venue of defence: FTVS UK, José Martího 269/31, Praha 6, LE2-5, E216A, Biomedicínská laboratoř
Date of electronic submission:15.07.2020
Date of submission of printed version:15.07.2020
Date of proceeded defence: 03.09.2020
Opponents: doc. Mgr. Michal Šteffl, Ph.D.
 
 
 
 
Charles University | Information system of Charles University | http://www.cuni.cz/UKEN-329.html