Thesis (Selection of subject)Thesis (Selection of subject)(version: 368)
Thesis details
   Login via CAS
Možnosti stanovení azorubinu v potravinách a nápojích (rešeržní práce)
Thesis title in Czech: Možnosti stanovení azorubinu v potravinách a nápojích (rešeržní práce)
Thesis title in English: The possibilities of azorubine determination in food and soft drinks - review
Academic year of topic announcement: 2016/2017
Thesis type: Bachelor's thesis
Thesis language: čeština
Department: Department of Analytical Chemistry (16-16140)
Supervisor: prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D.
Author: hidden - assigned by the advisor
Date of registration: 14.12.2016
Date of assignment: 28.02.2018
Date and time of defence: 04.06.2018 08:00
Date of electronic submission:11.05.2018
Date of proceeded defence: 04.06.2018
Opponents: PharmDr. Ivana Horstkotte Šrámková, Ph.D.
 
 
 
Guidelines
Teoretická příprava studiem zadané literatury.
Osvojení potřebných experimentálních metod.
Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího.
Písemné a grafické zpracování výsledků.
Konzultace a diskuze s vedoucím.
Koncipování a konečné zpracování diplomové práce.
References
Mezinárodní časopisy:
Trends in Analytical Chemistry
Food Chemistry
Food Control
Talanta
Knihy:
Nováková: Moderní HPLC separace v teorii a praxi
Nollet: Handbook of Food Analysis
Databáze:
www.sciencedirect.com
Web of Science
 
Charles University | Information system of Charles University | http://www.cuni.cz/UKEN-329.html