Možnosti stanovení azorubinu v potravinách a nápojích (rešeržní práce)
Thesis title in Czech: | Možnosti stanovení azorubinu v potravinách a nápojích (rešeržní práce) |
---|---|
Thesis title in English: | The possibilities of azorubine determination in food and soft drinks - review |
Academic year of topic announcement: | 2016/2017 |
Thesis type: | Bachelor's thesis |
Thesis language: | čeština |
Department: | Department of Analytical Chemistry (16-16140) |
Supervisor: | prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D. |
Author: | hidden - assigned by the advisor |
Date of registration: | 14.12.2016 |
Date of assignment: | 28.02.2018 |
Date and time of defence: | 04.06.2018 08:00 |
Date of electronic submission: | 11.05.2018 |
Date of proceeded defence: | 04.06.2018 |
Opponents: | PharmDr. Ivana Horstkotte Šrámková, Ph.D. |
Guidelines |
Teoretická příprava studiem zadané literatury. Osvojení potřebných experimentálních metod. Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího. Písemné a grafické zpracování výsledků. Konzultace a diskuze s vedoucím. Koncipování a konečné zpracování diplomové práce. |
References |
Mezinárodní časopisy: Trends in Analytical Chemistry Food Chemistry Food Control Talanta Knihy: Nováková: Moderní HPLC separace v teorii a praxi Nollet: Handbook of Food Analysis Databáze: www.sciencedirect.com Web of Science |