Vývoj HPLC metody pro kontrolu kvality potravních doplňků na bázi extraktu kozlíku lékařského
Thesis title in Czech: | Vývoj HPLC metody pro kontrolu kvality potravních doplňků na bázi extraktu kozlíku lékařského |
---|---|
Thesis title in English: | Development of an HPLC method for quality control of food supplements based on valerian extract |
Academic year of topic announcement: | 2023/2024 |
Thesis type: | rigorosum thesis |
Thesis language: | čeština |
Department: | Department of Analytical Chemistry (16-16140) |
Supervisor: | prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D. |
Author: | hidden![]() |
Date of registration: | 29.07.2024 |
Date of assignment: | 29.07.2024 |
Confirmed by Study dept. on: | 29.07.2024 |
Date and time of defence: | 29.07.2024 00:00 |
Date of electronic submission: | 29.07.2024 |
Date of proceeded defence: | 29.07.2024 |
Opponents: | doc. PharmDr. Hana Sklenářová, Ph.D. |
Guidelines |
Teoretická příprava studiem zadané literatury.
Osvojení potřebných experimentálních metod. Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího. Písemné a grafické zpracování výsledků. Koncipování a konečné zpracování diplomové práce. |
References |
1. Mezinárodní časopisy:
TRAC Trends in Analytical Chemistry Food Chemistry Food Control Talanta Analytica Chimica Acta 2. Knihy: Nováková: Moderní HPLC separace v teorii a praxi Nollet: Handbook of Food Analysis 3. Databáze: www.sciencedirect.com Web of Science |