Thesis (Selection of subject)Thesis (Selection of subject)(version: 390)
Thesis details
   Login via CAS
Vývoj HPLC metody pro kontrolu kvality potravních doplňků na bázi extraktu kozlíku lékařského
Thesis title in Czech: Vývoj HPLC metody pro kontrolu kvality potravních doplňků na bázi extraktu kozlíku lékařského
Thesis title in English: Development of an HPLC method for quality control of food supplements based on valerian extract
Academic year of topic announcement: 2023/2024
Thesis type: rigorosum thesis
Thesis language: čeština
Department: Department of Analytical Chemistry (16-16140)
Supervisor: prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D.
Author: hidden - assigned and confirmed by the Study Dept.
Date of registration: 29.07.2024
Date of assignment: 29.07.2024
Confirmed by Study dept. on: 29.07.2024
Date and time of defence: 29.07.2024 00:00
Date of electronic submission:29.07.2024
Date of proceeded defence: 29.07.2024
Opponents: doc. PharmDr. Hana Sklenářová, Ph.D.
 
 
 
Guidelines
Teoretická příprava studiem zadané literatury.
Osvojení potřebných experimentálních metod.
Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího.
Písemné a grafické zpracování výsledků.
Koncipování a konečné zpracování diplomové práce.
References
1. Mezinárodní časopisy:
TRAC Trends in Analytical Chemistry
Food Chemistry
Food Control
Talanta
Analytica Chimica Acta
2. Knihy:
Nováková: Moderní HPLC separace v teorii a praxi
Nollet: Handbook of Food Analysis
3. Databáze:
www.sciencedirect.com
Web of Science
 
Charles University | Information system of Charles University | http://www.cuni.cz/UKEN-329.html