Thesis (Selection of subject)Thesis (Selection of subject)(version: 390)
Thesis details
   Login via CAS
Kontrola kvality potravních doplňků na bázi extraktů ze zeleného čaje se zaměřením na epigalokatechin-3-galát
Thesis title in Czech: Kontrola kvality potravních doplňků na bázi extraktů ze zeleného čaje se zaměřením na epigalokatechin-3-galát
Thesis title in English: Quality control of food supplements based on green tea extracts with a focus on epigallocatechin-3-gallate
Academic year of topic announcement: 2023/2024
Thesis type: Bachelor's thesis
Thesis language: čeština
Department: Department of Analytical Chemistry (16-16140)
Supervisor: prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D.
Author: hidden - assigned by the advisor
Date of registration: 05.12.2023
Date of assignment: 26.02.2025
Date and time of defence: 29.05.2025 08:00
Date of electronic submission:05.05.2025
Date of proceeded defence: 29.05.2025
Opponents: RNDr. Hana Kočová Vlčková, Ph.D.
 
 
 
Guidelines
Teoretická příprava studiem zadané literatury.
Osvojení potřebných experimentálních metod.
Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího.
Písemné a grafické zpracování výsledků.
Konzultace a diskuze s vedoucím.
Koncipování a konečné zpracování diplomové práce.
References
Mezinárodní časopisy:
1. TRAC Trends in Analytical Chemistry
2. Food Chemistry
3. Food Control
4. Talanta
5. Analytica Chimica Acta
Knihy:
1. Nováková: Moderní HPLC separace v teorii a praxi
2. Nollet: Handbook of Food Analysis
Databáze:
www.sciencedirect.com
Web of Science
 
Charles University | Information system of Charles University | http://www.cuni.cz/UKEN-329.html