Kontrola kvality potravních doplňků na bázi extraktů ze zeleného čaje se zaměřením na epigalokatechin-3-galát
Thesis title in Czech: | Kontrola kvality potravních doplňků na bázi extraktů ze zeleného čaje se zaměřením na epigalokatechin-3-galát |
---|---|
Thesis title in English: | Quality control of food supplements based on green tea extracts with a focus on epigallocatechin-3-gallate |
Academic year of topic announcement: | 2023/2024 |
Thesis type: | Bachelor's thesis |
Thesis language: | čeština |
Department: | Department of Analytical Chemistry (16-16140) |
Supervisor: | prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D. |
Author: | hidden![]() |
Date of registration: | 05.12.2023 |
Date of assignment: | 26.02.2025 |
Date and time of defence: | 29.05.2025 08:00 |
Date of electronic submission: | 05.05.2025 |
Date of proceeded defence: | 29.05.2025 |
Opponents: | RNDr. Hana Kočová Vlčková, Ph.D. |
Guidelines |
Teoretická příprava studiem zadané literatury. Osvojení potřebných experimentálních metod. Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího. Písemné a grafické zpracování výsledků. Konzultace a diskuze s vedoucím. Koncipování a konečné zpracování diplomové práce. |
References |
Mezinárodní časopisy: 1. TRAC Trends in Analytical Chemistry 2. Food Chemistry 3. Food Control 4. Talanta 5. Analytica Chimica Acta Knihy: 1. Nováková: Moderní HPLC separace v teorii a praxi 2. Nollet: Handbook of Food Analysis Databáze: www.sciencedirect.com Web of Science |