Thesis (Selection of subject)Thesis (Selection of subject)(version: 392)
Thesis details
   Login via CAS
Srovnání stravování pracovníků v třísměnném provozu ve zdravotnictví vs. doporučení Zdravá třináctka
Thesis title in Czech: Srovnání stravování pracovníků v třísměnném provozu ve zdravotnictví vs. doporučení Zdravá třináctka
Thesis title in English: Comparison of diets of three-shift workers in health care vs. Healthy thirteen recommendations
Key words: Třísměnný provoz, směnný provoz, stravování, stravovací návyky, stravovací režim, zdravotníci, výživová doporučení, stravovací návyky, výživa, třísměnný provoz, zdraví
English key words: Three-shift operation, shift operation, diet, dietary habits, dietary regime, health, health professionals, nutritional recommendations, dietary habits, nutrition, three- shift operation, health
Academic year of topic announcement: 2022/2023
Thesis type: Bachelor's thesis
Thesis language: čeština
Department: 3rd Department of Medicine – Department of Endocrinology and Metabolism First Faculty of Medicine Charles University and General University Hospital in Prague (11-00530)
Supervisor: PhDr. Tamara Starnovská
Author: hidden - assigned by the advisor
Date of registration: 27.09.2023
Date of assignment: 27.09.2023
Date and time of defence: 28.06.2024 08:00
Date of electronic submission:30.04.2024
Date of proceeded defence: 28.06.2024
Course: Defense of Bachelor thesis (B02367)
Opponents: Mgr. Markéta Vojtová, Ph.D.
 
 
 
Preliminary scope of work
V této práci se budu zabývat stravovacími zvyklostmi pracovníků ve zdravotnictví v třísměnném provozu ve zdravotnictví v souvislosti s výživovými doporučeními Zdravá třináctka, V teoretické časti se chci zabývat dopady třísměnného režimu na zdravotníky, se zaměřením na nutriční stránku. Dále se chci věnovat výživovými doporučeními.
Preliminary scope of work in English
In this thesis I will be looking at the dietary habits of three-shift workers in the health care sector in relation to the Healthy Thirteen nutritional recommendations, In the theoretical part I want to look at the impact of the three-shift regime on health care workers, focusing on the nutritional aspect. In addition, I want to address the nutritional recommendations.
 
Charles University | Information system of Charles University | http://www.cuni.cz/UKEN-329.html