Thesis (Selection of subject)Thesis (Selection of subject)(version: 390)
Thesis details
   Login via CAS
Využití HPLC v kontrole kvality potravních doplňků s obsahem gingerolů a kurkuminů
Thesis title in Czech: Využití HPLC v kontrole kvality potravních doplňků s obsahem gingerolů a kurkuminů
Thesis title in English: HPLC in quality control of food supplements containing gingerols and curcumins
Academic year of topic announcement: 2021/2022
Thesis type: rigorosum thesis
Thesis language: čeština
Department: Department of Analytical Chemistry (16-16140)
Supervisor: prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D.
Author: hidden - assigned and confirmed by the Study Dept.
Date of registration: 12.09.2022
Date of assignment: 12.09.2022
Confirmed by Study dept. on: 12.09.2022
Date and time of defence: 08.02.2023 00:00
Date of electronic submission:01.02.2023
Date of proceeded defence: 08.02.2023
Opponents: doc. PharmDr. Petr Chocholouš, Ph.D.
 
 
 
Guidelines
Teoretická příprava studiem zadané literatury.
Osvojení potřebných experimentální metod.
Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího.
Písemné a grafické zpracování výsledků.
Konzultace a diskuze s vedoucím.
Koncipování a konečné zpracování diplomové práce.
References
Mezinárodní časopisy:
TRAC Trends in Analytical Chemistry
Food Chemistry
Food Control
Talanta
Analytica Chimica Acta
Knihy:
Nováková: Moderní HPLC separace v teorii a praxi
Nollet: Handbook of Food Analysis
Databáze:
www.sciencedirect.com
Web of Science
 
Charles University | Information system of Charles University | http://www.cuni.cz/UKEN-329.html