Využití HPLC v kontrole kvality potravních doplňků s obsahem gingerolů a kurkuminů
Thesis title in Czech: | Využití HPLC v kontrole kvality potravních doplňků s obsahem gingerolů a kurkuminů |
---|---|
Thesis title in English: | HPLC in quality control of food supplements containing gingerols and curcumins |
Academic year of topic announcement: | 2021/2022 |
Thesis type: | rigorosum thesis |
Thesis language: | čeština |
Department: | Department of Analytical Chemistry (16-16140) |
Supervisor: | prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D. |
Author: | hidden![]() |
Date of registration: | 12.09.2022 |
Date of assignment: | 12.09.2022 |
Confirmed by Study dept. on: | 12.09.2022 |
Date and time of defence: | 08.02.2023 00:00 |
Date of electronic submission: | 01.02.2023 |
Date of proceeded defence: | 08.02.2023 |
Opponents: | doc. PharmDr. Petr Chocholouš, Ph.D. |
Guidelines |
Teoretická příprava studiem zadané literatury. Osvojení potřebných experimentální metod. Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího. Písemné a grafické zpracování výsledků. Konzultace a diskuze s vedoucím. Koncipování a konečné zpracování diplomové práce. |
References |
Mezinárodní časopisy: TRAC Trends in Analytical Chemistry Food Chemistry Food Control Talanta Analytica Chimica Acta Knihy: Nováková: Moderní HPLC separace v teorii a praxi Nollet: Handbook of Food Analysis Databáze: www.sciencedirect.com Web of Science |