Thesis (Selection of subject)Thesis (Selection of subject)(version: 390)
Thesis details
   Login via CAS
Možnosti stanovení vybraných konzervantů v potravinách a potravinových doplňcích
Thesis title in Czech: Možnosti stanovení vybraných konzervantů v potravinách a potravinových doplňcích
Thesis title in English: The possibilities of preservatives determination in food and food supplements
Academic year of topic announcement: 2011/2012
Thesis type: Bachelor's thesis
Thesis language: čeština
Department: Department of Analytical Chemistry (16-16140)
Supervisor: prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D.
Author: hidden - assigned by the advisor
Date of registration: 01.12.2011
Date of assignment: 01.12.2011
Date and time of defence: 24.09.2013 00:00
Date of electronic submission:12.05.2013
Date of proceeded defence: 24.09.2013
Opponents: doc. PharmDr. Ludmila Matysová, Ph.D.
 
 
 
Guidelines
Teoretická příprava studiem zadané literatury.
Osvojení potřebných experimentálních metod.
Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího.
Písemné a grafické zpracování výsledků.
Konzultace a diskuze s vedoucím.
Koncipování a konečné zpracování diplomové práce.
References
www.sciencedirect.com
Web of Science
Mezinárodní časopis Trends in Analytical Chemistry
Food chemistry
 
Charles University | Information system of Charles University | http://www.cuni.cz/UKEN-329.html