Možnosti stanovení vybraných konzervantů v potravinách a potravinových doplňcích
Thesis title in Czech: | Možnosti stanovení vybraných konzervantů v potravinách a potravinových doplňcích |
---|---|
Thesis title in English: | The possibilities of preservatives determination in food and food supplements |
Academic year of topic announcement: | 2011/2012 |
Thesis type: | Bachelor's thesis |
Thesis language: | čeština |
Department: | Department of Analytical Chemistry (16-16140) |
Supervisor: | prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D. |
Author: | hidden![]() |
Date of registration: | 01.12.2011 |
Date of assignment: | 01.12.2011 |
Date and time of defence: | 24.09.2013 00:00 |
Date of electronic submission: | 12.05.2013 |
Date of proceeded defence: | 24.09.2013 |
Opponents: | doc. PharmDr. Ludmila Matysová, Ph.D. |
Guidelines |
Teoretická příprava studiem zadané literatury. Osvojení potřebných experimentálních metod. Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího. Písemné a grafické zpracování výsledků. Konzultace a diskuze s vedoucím. Koncipování a konečné zpracování diplomové práce. |
References |
www.sciencedirect.com Web of Science Mezinárodní časopis Trends in Analytical Chemistry Food chemistry |