Analýza rizik systému HACCP ve stravovacích službách
Název práce v češtině: | Analýza rizik systému HACCP ve stravovacích službách |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | Risks analysis of HACCP in mass catering |
Akademický rok vypsání: | 2007/2008 |
Typ práce: | bakalářská práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Ústav hygieny 3. LF UK (12-HYG) |
Vedoucí / školitel: | doc. MUDr. Pavel Dlouhý, Ph.D. |
Řešitel: | skrytý - zadáno a potvrzeno stud. odd. |
Datum přihlášení: | 06.12.2007 |
Datum zadání: | 06.12.2007 |
Datum a čas obhajoby: | 04.09.2009 00:00 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 04.09.2009 |
Datum proběhlé obhajoby: | 04.09.2009 |