Témata prací (Výběr práce)Témata prací (Výběr práce)(verze: 368)
Detail práce
   Přihlásit přes CAS
Analýza rizik systému HACCP ve stravovacích službách
Název práce v češtině: Analýza rizik systému HACCP ve stravovacích službách
Název v anglickém jazyce: Risks analysis of HACCP in mass catering
Akademický rok vypsání: 2007/2008
Typ práce: bakalářská práce
Jazyk práce: čeština
Ústav: Ústav hygieny 3. LF UK (12-HYG)
Vedoucí / školitel: doc. MUDr. Pavel Dlouhý, Ph.D.
Řešitel: skrytý - zadáno a potvrzeno stud. odd.
Datum přihlášení: 06.12.2007
Datum zadání: 06.12.2007
Datum a čas obhajoby: 04.09.2009 00:00
Datum odevzdání elektronické podoby:04.09.2009
Datum proběhlé obhajoby: 04.09.2009
 
Univerzita Karlova | Informační systém UK