Potrava, přídatné látky a lidské zdraví v učivu chemie
Název práce v češtině: | Potrava, přídatné látky a lidské zdraví v učivu chemie |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | Food, food additives and good health in chemistry lessons |
Akademický rok vypsání: | 2007/2008 |
Typ práce: | bakalářská práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Katedra učitelství a didaktiky chemie (31-280) |
Vedoucí / školitel: | RNDr. Renata Šulcová, Ph.D. |
Řešitel: | skrytý![]() |
Datum přihlášení: | 31.10.2007 |
Datum zadání: | 18.11.2007 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 08.09.2008 |
Datum proběhlé obhajoby: | 17.09.2008 |
Oponenti: | Mgr. Dana Pisková |
Zásady pro vypracování |
Práce bude vypracována dle pokynů školiteky a konzultanky
Mgr. Hany Böhmové |
Seznam odborné literatury |
Chemie potravin autorů, Velíšek (I.-III.), Odstrčil
Vrbová, T.: Vím, co jím? Biochemie-Vodrážka |