Využití aspektu glykemického indexu potravin v prevenci i redukci nadváhy u běžné nesportující populace
| Název práce v češtině: | Využití aspektu glykemického indexu potravin v prevenci i redukci nadváhy u běžné nesportující populace |
|---|---|
| Název v anglickém jazyce: | The application of the glycemic index of food in prevention and reduction of excess body weight in common non-sport population |
| Akademický rok vypsání: | 2006/2007 |
| Typ práce: | diplomová práce |
| Jazyk práce: | čeština |
| Ústav: | Fyzioterapie (51-500400) |
| Vedoucí / školitel: | doc. PhDr. Mgr. Daniela Stackeová, Ph.D. |
| Řešitel: | skrytý - zadáno a potvrzeno stud. odd. |
| Datum přihlášení: | 15.04.2005 |
| Datum zadání: | 15.04.2005 |
| Datum a čas obhajoby: | 25.09.2007 00:00 |
| Datum odevzdání elektronické podoby: | 25.09.2007 |
| Datum proběhlé obhajoby: | 25.09.2007 |
| Oponenti: | doc. PhDr. Miroslav Petr, Ph.D. |
- zadáno a potvrzeno stud. odd.