Témata prací (Výběr práce)Témata prací (Výběr práce)(verze: 372)
Detail práce
   Přihlásit přes CAS
Srovnání stravování pracovníků v třísměnném provozu ve zdravotnictví vs. doporučení Zdravá třináctka
Název práce v češtině: Srovnání stravování pracovníků v třísměnném provozu ve zdravotnictví vs. doporučení Zdravá třináctka
Název v anglickém jazyce: Comparison of diets of three-shift workers in health care vs. Healthy thirteen recommendations
Klíčová slova: Třísměnný provoz, směnný provoz, stravování, stravovací návyky, stravovací režim, zdravotníci, výživová doporučení, stravovací návyky, výživa, třísměnný provoz, zdraví
Klíčová slova anglicky: Three-shift operation, shift operation, diet, dietary habits, dietary regime, health, health professionals, nutritional recommendations, dietary habits, nutrition, three- shift operation, health
Akademický rok vypsání: 2022/2023
Typ práce: bakalářská práce
Jazyk práce: čeština
Ústav: III. interní klinika – klinika endokrinologie a metabolismu 1. LF UK a VFN (11-00530)
Vedoucí / školitel: PhDr. Tamara Starnovská
Řešitel: skrytý - zadáno vedoucím/školitelem
Datum přihlášení: 27.09.2023
Datum zadání: 27.09.2023
Datum a čas obhajoby: 28.06.2024 08:00
Datum odevzdání elektronické podoby:30.04.2024
Datum proběhlé obhajoby: 28.06.2024
Předmět: Obhajoba bakalářské práce (B02367)
Oponenti: Mgr. Markéta Vojtová, Ph.D.
 
 
 
Předběžná náplň práce
V této práci se budu zabývat stravovacími zvyklostmi pracovníků ve zdravotnictví v třísměnném provozu ve zdravotnictví v souvislosti s výživovými doporučeními Zdravá třináctka, V teoretické časti se chci zabývat dopady třísměnného režimu na zdravotníky, se zaměřením na nutriční stránku. Dále se chci věnovat výživovými doporučeními.
Předběžná náplň práce v anglickém jazyce
In this thesis I will be looking at the dietary habits of three-shift workers in the health care sector in relation to the Healthy Thirteen nutritional recommendations, In the theoretical part I want to look at the impact of the three-shift regime on health care workers, focusing on the nutritional aspect. In addition, I want to address the nutritional recommendations.
 
Univerzita Karlova | Informační systém UK