Témata prací (Výběr práce)Témata prací (Výběr práce)(verze: 381)
Detail práce
   Přihlásit přes CAS
Přirozené toxiny v potravinách a jejich vliv na lidské zdraví
Název práce v češtině: Přirozené toxiny v potravinách a jejich vliv na lidské zdraví
Název v anglickém jazyce: Natural toxins in food and their effect on human health
Klíčová slova: přirozené toxiny, toxické látky, mykotoxiny, alkaloidy, otrava
Klíčová slova anglicky: natural toxins, toxic substances, mycotoxins, alkaloids, poison
Akademický rok vypsání: 2020/2021
Typ práce: bakalářská práce
Jazyk práce: čeština
Ústav: III. interní klinika – klinika endokrinologie a metabolismu 1. LF UK a VFN (11-00530)
Vedoucí / školitel: RNDr. Milena Bušová, CSc.
Řešitel: skrytý - zadáno vedoucím/školitelem
Datum přihlášení: 21.09.2021
Datum zadání: 21.09.2021
Datum a čas obhajoby: 22.06.2022 08:00
Datum odevzdání elektronické podoby:29.04.2022
Datum proběhlé obhajoby: 22.06.2022
Předmět: Obhajoba bakalářské práce (B02367)
Oponenti: Ing. Anna Horňáková, Ph.D.
 
 
 
Předběžná náplň práce
Bakalářská práce se zabývá výskytem přirozených toxických látek v potravinách a popisuje jejich vliv na lidské zdraví. Cílem práce je rozšířit povědomí o těchto látkách a také ověřit informovanost veřejnosti o dané problematice.
Předběžná náplň práce v anglickém jazyce
The bachelor thesis deals with the occurrence of natural toxic substances in food and describes their effect on human health. The aim of the work is to increase awareness of these substances and also to verify public awareness of the issue
 
Univerzita Karlova | Informační systém UK