Analýza aminokyselín ako doplnkov stravy (rešerša)
Název práce v jazyce práce (slovenština): | Analýza aminokyselín ako doplnkov stravy (rešerša) |
---|---|
Název práce v češtině: | Analýza aminokyselin jako doplňků stravy (rešerše) |
Název v anglickém jazyce: | Analysis of amino acids as food supplements (review) |
Akademický rok vypsání: | 2019/2020 |
Typ práce: | bakalářská práce |
Jazyk práce: | slovenština |
Ústav: | Katedra analytické chemie (16-16140) |
Vedoucí / školitel: | PharmDr. Ivana Horstkotte Šrámková, Ph.D. |
Řešitel: | skrytý![]() |
Datum přihlášení: | 02.01.2020 |
Datum zadání: | 26.02.2021 |
Datum a čas obhajoby: | 03.06.2021 08:00 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 12.05.2021 |
Datum proběhlé obhajoby: | 03.06.2021 |
Oponenti: | doc. PharmDr. Ludmila Matysová, Ph.D. |
Zásady pro vypracování |
Teoretická příprava studiem zadané literatury. Osvojení potřebných experimentálních metod. Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího. Písemné a grafické zpracování výsledků. Konzultace a diskuze s vedoucím. Koncipování a konečné zpracování diplomové práce. |
Seznam odborné literatury |
1. Web of Knowledge -http://apps.webofknowledge.com/ 2. Databáze Science Direct - https://www.sciencedirect.com/ 3. Přírodní látky a jejich biologická aktivita, sv. 1. Nutraceutika. Primární metabolity a látky obsažené ve strukturovaných biologických systémech, Opletal Lubomír, Karolinum 2011 |