Význam přírodních antinutričních a toxických látek v potravinách
Název práce v češtině: | Význam přírodních antinutričních a toxických látek v potravinách |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | Importance of natural antinutritional and toxic substances in food |
Klíčová slova: | složky stravy, antinutriční látky, toxické látky, zdraví |
Klíčová slova anglicky: | diet components, antinutritional substances, toxic substances, health |
Akademický rok vypsání: | 2018/2019 |
Typ práce: | bakalářská práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Biomedicínská laboratoř (51-500500) |
Vedoucí / školitel: | Mgr. Ivana Kinkorová, Ph.D. |
Řešitel: | skrytý![]() |
Datum přihlášení: | 26.06.2019 |
Datum zadání: | 26.06.2019 |
Datum a čas obhajoby: | 03.09.2020 10:30 |
Místo konání obhajoby: | FTVS UK, José Martího 269/31, Praha 6, LE2-5, E216A, Biomedicínská laboratoř |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 15.07.2020 |
Datum odevzdání tištěné podoby: | 15.07.2020 |
Datum proběhlé obhajoby: | 03.09.2020 |
Oponenti: | doc. Mgr. Michal Šteffl, Ph.D. |