Analýza senzoricky a toxikologicky významných látek v pivu
Název práce v češtině: | Analýza senzoricky a toxikologicky významných látek v pivu |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | Analysis of sensory and toxicologically important compounds in beer |
Klíčová slova: | analytická chemie, separační metody, chemiluminiscenční detekce, hmotnostní spektrometrie, analýza potravin, kontaminanty, senzoricky aktivní látky, pivo |
Klíčová slova anglicky: | analytical chemistry, separation methods, chemiluminescence detection, mass spectrometry, food analysis, food contaminants, sensory active compounds, beer |
Akademický rok vypsání: | 2018/2019 |
Typ práce: | rigorózní práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Katedra analytické chemie (31-230) |
Vedoucí / školitel: | |
Řešitel: | skrytý - zadáno a potvrzeno stud. odd. |
Datum přihlášení: | 09.04.2019 |
Datum zadání: | 09.04.2019 |
Datum potvrzení stud. oddělením: | 25.04.2019 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 09.04.2019 |
Datum proběhlé obhajoby: | 16.05.2019 |