Témata prací (Výběr práce)Témata prací (Výběr práce)(verze: 368)
Detail práce
   Přihlásit přes CAS
Vývoj HPLC metody pro stanovení vybraných karotenoidů v ovoci
Název práce v češtině: Vývoj HPLC metody pro stanovení vybraných karotenoidů v ovoci
Název v anglickém jazyce: HPLC method development for carotenoids determination in fruits
Akademický rok vypsání: 2017/2018
Typ práce: rigorózní práce
Jazyk práce: čeština
Ústav: Katedra analytické chemie (16-16140)
Vedoucí / školitel: prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D.
Řešitel: skrytý - zadáno a potvrzeno stud. odd.
Datum přihlášení: 11.10.2017
Datum zadání: 11.10.2017
Datum potvrzení stud. oddělením: 11.10.2017
Datum a čas obhajoby: 04.05.2018 00:00
Datum odevzdání elektronické podoby:02.05.2018
Datum proběhlé obhajoby: 04.05.2018
Oponenti: doc. PharmDr. Hana Sklenářová, Ph.D.
 
 
 
Zásady pro vypracování
Teoretická příprava studiem zadané literatury.
Osvojení potřebných experimentálních metod.
Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího.
Písemné a grafické zpracování výsledků.
Konzultace a diskuze s vedoucím.
Koncipování a konečné zpracování diplomové práce.
Seznam odborné literatury
1. Mezinárodní časopisy:
Trends in Analytical Chemistry
Food chemistry
Food Control
Talanta
2. Knihy:
Nováková: Moderní HPLC separace v teorii a praxi
Nollet: Handbook of Food Analysis
3. Databáze:
www.sciencedirect.com
Web of Science
 
Univerzita Karlova | Informační systém UK