Vývoj HPLC metody pro stanovení vybraných karotenoidů v ovoci
Název práce v češtině: | Vývoj HPLC metody pro stanovení vybraných karotenoidů v ovoci |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | HPLC method development for carotenoids determination in fruits |
Akademický rok vypsání: | 2017/2018 |
Typ práce: | rigorózní práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Katedra analytické chemie (16-16140) |
Vedoucí / školitel: | prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D. |
Řešitel: | skrytý - zadáno a potvrzeno stud. odd. |
Datum přihlášení: | 11.10.2017 |
Datum zadání: | 11.10.2017 |
Datum potvrzení stud. oddělením: | 11.10.2017 |
Datum a čas obhajoby: | 04.05.2018 00:00 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 02.05.2018 |
Datum proběhlé obhajoby: | 04.05.2018 |
Oponenti: | doc. PharmDr. Hana Sklenářová, Ph.D. |
Zásady pro vypracování |
Teoretická příprava studiem zadané literatury. Osvojení potřebných experimentálních metod. Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího. Písemné a grafické zpracování výsledků. Konzultace a diskuze s vedoucím. Koncipování a konečné zpracování diplomové práce. |
Seznam odborné literatury |
1. Mezinárodní časopisy: Trends in Analytical Chemistry Food chemistry Food Control Talanta 2. Knihy: Nováková: Moderní HPLC separace v teorii a praxi Nollet: Handbook of Food Analysis 3. Databáze: www.sciencedirect.com Web of Science |