Témata prací (Výběr práce)Témata prací (Výběr práce)(verze: 368)
Detail práce
   Přihlásit přes CAS
Vývoj on-line SPE HPLC metody pro stanovení ochratoxinu A v tokajských vínech
Název práce v češtině: Vývoj on-line SPE HPLC metody pro stanovení ochratoxinu A v tokajských vínech
Název v anglickém jazyce: Development of on-line SPE HPLC method for determination of ochratoxin A in Tokaj wines
Akademický rok vypsání: 2017/2018
Typ práce: diplomová práce
Jazyk práce: čeština
Ústav: Katedra analytické chemie (16-16140)
Vedoucí / školitel: prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D.
Řešitel: skrytý - zadáno vedoucím/školitelem
Datum přihlášení: 29.12.2017
Datum zadání: 11.02.2019
Datum a čas obhajoby: 06.06.2019 08:00
Datum odevzdání elektronické podoby:12.05.2019
Datum proběhlé obhajoby: 06.06.2019
Oponenti: doc. PharmDr. Petr Chocholouš, Ph.D.
 
 
 
Zásady pro vypracování
Teoretická příprava studiem zadané literatury.
Osvojení potřebných experimentálních metod.
Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího.
Písemné a grafické zpracování výsledků.
Konzultace a diskuze s vedoucím.
Koncipování a konečné zpracování diplomové práce.
Seznam odborné literatury
1. TRAC Trends in Analytical Chemistry
2. Food Chemistry
3. Food Control
4. Talanta
5. Nováková: Moderní HPLC separace v teorii a praxi
6. Nollet: Handbook of Food Analysis
7. www.sciencedirect.com
8. Web of Science
 
Univerzita Karlova | Informační systém UK