Vývoj HPLC metody pro stanovení vybraných fenolických kyselin a flavonoidů v Tokajských vínech
Název práce v češtině: | Vývoj HPLC metody pro stanovení vybraných fenolických kyselin a flavonoidů v Tokajských vínech |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | Development of HPLC method for determination of selected phenolic acids and flavonoids in Tokaj wines |
Akademický rok vypsání: | 2017/2018 |
Typ práce: | diplomová práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Katedra analytické chemie (16-16140) |
Vedoucí / školitel: | prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D. |
Řešitel: | skrytý![]() |
Datum přihlášení: | 29.12.2017 |
Datum zadání: | 11.02.2019 |
Datum a čas obhajoby: | 06.06.2019 08:00 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 13.05.2019 |
Datum proběhlé obhajoby: | 06.06.2019 |
Oponenti: | PharmDr. Ivona Kolichová, Ph.D. |
Zásady pro vypracování |
Teoretická příprava studiem zadané literatury. Osvojení potřebných experimentálních metod. Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího. Písemné a grafické zpracování výsledků. Konzultace a diskuze s vedoucím. Koncipování a konečné zpracování diplomové práce. |
Seznam odborné literatury |
TRAC Trends in Analytical Chemistry 2. Food Chemistry 3. Food Control 4. Talanta 5. Nováková: Moderní HPLC separace v teorii a praxi 6. Nollet: Handbook of Food Analysis 7. www.sciencedirect.com 8. Web of Science |