Možnosti stanovení azorubinu v potravinách a nápojích (rešeržní práce)
Název práce v češtině: | Možnosti stanovení azorubinu v potravinách a nápojích (rešeržní práce) |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | The possibilities of azorubine determination in food and soft drinks - review |
Akademický rok vypsání: | 2016/2017 |
Typ práce: | bakalářská práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Katedra analytické chemie (16-16140) |
Vedoucí / školitel: | prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D. |
Řešitel: | skrytý![]() |
Datum přihlášení: | 14.12.2016 |
Datum zadání: | 28.02.2018 |
Datum a čas obhajoby: | 04.06.2018 08:00 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 11.05.2018 |
Datum proběhlé obhajoby: | 04.06.2018 |
Oponenti: | PharmDr. Ivana Horstkotte Šrámková, Ph.D. |
Zásady pro vypracování |
Teoretická příprava studiem zadané literatury. Osvojení potřebných experimentálních metod. Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího. Písemné a grafické zpracování výsledků. Konzultace a diskuze s vedoucím. Koncipování a konečné zpracování diplomové práce. |
Seznam odborné literatury |
Mezinárodní časopisy: Trends in Analytical Chemistry Food Chemistry Food Control Talanta Knihy: Nováková: Moderní HPLC separace v teorii a praxi Nollet: Handbook of Food Analysis Databáze: www.sciencedirect.com Web of Science |