Možnosti HPLC při stanovení vybraných vitamínů v potravinách I.
Název práce v češtině: | Možnosti HPLC při stanovení vybraných vitamínů v potravinách I. |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | HPLC potential for determination of selected vitamins in food products I. |
Akademický rok vypsání: | 2007/2008 |
Typ práce: | bakalářská práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Katedra analytické chemie (16-16140) |
Vedoucí / školitel: | prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D. |
Řešitel: | skrytý![]() |
Datum přihlášení: | 12.12.2006 |
Datum zadání: | 12.12.2006 |
Datum a čas obhajoby: | 25.09.2008 00:00 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 25.09.2008 |
Datum proběhlé obhajoby: | 25.09.2008 |
Oponenti: | doc. PharmDr. Hana Sklenářová, Ph.D. |