Účinky antioxidantů přírodního původu v modelu glykace proteinů
Název práce v češtině: | Účinky antioxidantů přírodního původu v modelu glykace proteinů |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | The effects of natural antioxidants in the model of protein glycation |
Akademický rok vypsání: | 2006/2007 |
Typ práce: | diplomová práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Katedra biochemických věd (16-16160) |
Vedoucí / školitel: | prof. MUDr. Jaroslav Dršata, CSc. |
Řešitel: | skrytý![]() |
Datum přihlášení: | 31.05.2005 |
Datum zadání: | 31.05.2005 |
Datum a čas obhajoby: | 01.06.2007 00:00 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 01.06.2007 |
Datum proběhlé obhajoby: | 01.06.2007 |
Oponenti: | doc. PharmDr. Iva Boušová, Ph.D. |