Využití HPLC techniky v analýze doplňků stravy na bázi rostlinných extraktů
Název práce v češtině: | Využití HPLC techniky v analýze doplňků stravy na bázi rostlinných extraktů |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | Application of HPLC technique in analysis of food supplements based on plant extracts |
Akademický rok vypsání: | 2014/2015 |
Typ práce: | disertační práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Katedra analytické chemie (16-16140) |
Vedoucí / školitel: | prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D. |
Řešitel: | skrytý![]() |
Datum přihlášení: | 03.10.2014 |
Datum zadání: | 03.10.2014 |
Datum potvrzení stud. oddělením: | 03.10.2014 |
Datum a čas obhajoby: | 19.02.2019 00:00 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 16.12.2018 |
Datum odevzdání tištěné podoby: | 02.01.2019 |
Datum proběhlé obhajoby: | 19.02.2019 |
Oponenti: | prof. Ing. Lucie Cahlíková, Ph.D. |
doc. Ing. Aleš Horna, CSc. | |