Vývoj HPLC metody pro stanovení umělých barviv ve vzorcích zeleného piva
Název práce v češtině: | Vývoj HPLC metody pro stanovení umělých barviv ve vzorcích zeleného piva |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | HPLC method development for artificial colorants determination in green beer samples |
Akademický rok vypsání: | 2013/2014 |
Typ práce: | diplomová práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Katedra analytické chemie (16-16140) |
Vedoucí / školitel: | prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D. |
Řešitel: | skrytý - zadáno vedoucím/školitelem |
Datum přihlášení: | 17.01.2014 |
Datum zadání: | 27.02.2015 |
Datum a čas obhajoby: | 03.06.2015 00:00 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 07.05.2015 |
Datum proběhlé obhajoby: | 03.06.2015 |
Oponenti: | doc. PharmDr. Lucie Chocholoušová Havlíková, Ph.D. |
Zásady pro vypracování |
Teoretická příprava studiem zadané literatury. Osvojení potřebných experimentálních metod. Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího. Písemné a grafické zpracování výsledků. Konzultace a diskuze s vedoucím. Koncipování a konečné zpracování diplomové práce. |
Seznam odborné literatury |
1. www.sciencedirect.com 2. Web of Science 3. Mezinárodní časopis Trends in Analytical Chemistry 4. Food chemistry 5. Nováková: Moderní HPLC separace v teorii a praxi |