Vývoj metody zelené chromatografie pro stanovení červených barviv v nápojích
| Název práce v češtině: | Vývoj metody zelené chromatografie pro stanovení červených barviv v nápojích |
|---|---|
| Název v anglickém jazyce: | Green chromatography method development for red dyes determination in soft drinks |
| Akademický rok vypsání: | 2012/2013 |
| Typ práce: | diplomová práce |
| Jazyk práce: | čeština |
| Ústav: | Katedra analytické chemie (16-16140) |
| Vedoucí / školitel: | María Carolina Fernández Ramos, Ph.D. |
| Řešitel: | skrytý - zadáno vedoucím/školitelem |
| Datum přihlášení: | 30.05.2013 |
| Datum zadání: | 30.05.2013 |
| Datum a čas obhajoby: | 03.06.2014 00:00 |
| Datum odevzdání elektronické podoby: | 11.05.2014 |
| Datum proběhlé obhajoby: | 03.06.2014 |
| Oponenti: | prof. PharmDr. Lucie Nováková, Ph.D. |
| Konzultanti: | prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D. |
| Zásady pro vypracování |
| Teoretická příprava studiem zadané literatury. Osvojení potřebných experimentálních metod. Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího. Písemné a grafické zpracování výsledků. Konzultace a diskuze s vedoucím. Koncipování a konečné zpracování diplomové práce. |
| Seznam odborné literatury |
| 1. www.sciencedirect.com 2. Web of Science 3. Mezinárodní časopis Trend in Analyticasl Chemistry 4. Food chemistry |
- zadáno vedoucím/školitelem