Vývoj HPLC metody pro kontrolu kvality potravních doplňků na bázi extraktu kozlíku lékařského
Název práce v češtině: | Vývoj HPLC metody pro kontrolu kvality potravních doplňků na bázi extraktu kozlíku lékařského |
---|---|
Název v anglickém jazyce: | Development of an HPLC method for quality control of food supplements based on valerian extract |
Akademický rok vypsání: | 2022/2023 |
Typ práce: | diplomová práce |
Jazyk práce: | čeština |
Ústav: | Katedra analytické chemie (16-16140) |
Vedoucí / školitel: | prof. RNDr. Dalibor Šatínský, Ph.D. |
Řešitel: | skrytý![]() |
Datum přihlášení: | 09.12.2022 |
Datum zadání: | 12.12.2022 |
Datum a čas obhajoby: | 04.06.2024 09:30 |
Datum odevzdání elektronické podoby: | 29.04.2024 |
Datum proběhlé obhajoby: | 04.06.2024 |
Oponenti: | doc. PharmDr. Hana Sklenářová, Ph.D. |
Zásady pro vypracování |
Teoretická příprava studiem zadané literatury. Osvojení potřebných experimentálních metod. Experimentální zpracování zadaného tématu podle pokynů vedoucího. Písemné a grafické zpracování výsledků. Koncipování a konečné zpracování diplomové práce. |
Seznam odborné literatury |
1. Mezinárodní časopisy: TRAC Trends in Analytical Chemistry Food Chemistry Food Control Talanta Analytica Chimica Acta 2. Knihy: Nováková: Moderní HPLC separace v teorii a praxi Nollet: Handbook of Food Analysis 3. Databáze: www.sciencedirect.com Web of Science |