|
|
|
||
Last update: Ing. Bc. Alena Váchová, Ph.D. (31.05.2015)
|
|
||
Last update: Ing. Bc. Alena Váchová, Ph.D. (31.05.2015)
The aim of the course is the practical application of acquired knowledge in the field of nutrition and further deepen the knowledge of nutrition and alimentation. |
|
||
Last update: Ing. Bc. Alena Váchová, Ph.D. (04.08.2015)
FRAŇKOVÁ, S.; DVOŘÁKOVÁ-JANŮ, V. Psychologie výživy a sociální aspekty jídla. Praha : UK, 2003. 256 s. ISBN 80-246-0548-1 PÁNEK, J.;POKORNÝ J.; DOSTÁLOVÁ J. Základy výživy a výživová politika. VŠCHT Praha, 2007. ISBN: 978-80-7080-468-1 DOSTÁLOVÁ J.; KADLEC P. a kol. Technologie potravin: Potravinářské zbožíznalství. Nakladatelství KEY Publishing, s. r. o., Ostrava, 2014, 1. vydání. ISBN 978-80-7418-208-2 MARÁDOVÁ, Eva. Výživa a hygiena ve stravovacích službách. 2. vyd. Praha : VŠH, 2007. 196 s. ISBN 978-80-86578-69-9 VELÍŠEK, J. Chemie potravin I. - III. Tábor : OSSIS, 1999. ISBN 80-902391-5-3 |
|
||
Last update: Ing. Bc. Alena Váchová, Ph.D. (29.09.2016)
Požadavky k zápočtu: vytvoření a odprezentování práce na předem zadané téma. |
|
||
Last update: Ing. Bc. Alena Váchová, Ph.D. (14.08.2017)
1. The role of nutrition in the prevention of disease. 2. Rules for preparation nutritionally correct menu. Nutritional databases. 3. Healthy breakfast, healthy snack (student prepares healthy food). 4. Sensory evaluation of selected products. 5. Alternative nutrition. 6. New trends in food preparation. |